21 de setembre de 2013

CURS DE BRAIN GYM

Aquesta setmana hem fet a l'escola sens dubte, i m'atrevisc a dir , el millor curset de la meva vida com a docent. Hem tingut el gust de tindre a la nostra escola  la Presidenta de l'associació d'instructors i practicants de Brain Gym d'Espanya, Àngels Xena.

El curs concretament porta per títol "kinesiologia pels aprenentatges".
A mode de resum dir que concretament hem treballat BRAIN GYM  que és una rama de la kinesionologia destinada a potenciar les habilitats d'aprenentatge innates de la persona a través de moviments i de les seves relacions amb els patrons d'aprenentatge de tot el cervell. La qual va ser creada per Dr Paul Dennison de California.
Consisteix amb una sèrie d'exercicis d'estimulació cerebral, els quals hem  aprés a fer amb Àngels , ella ens ha guiat per poder coneixer-los, experimentar-los i coneixer moltes de les possibilitats que té el nostre cos i que desconeixiem.
Està comprovat que treballar BRAIN GYM amb xiquets té molts beneficis ja que millora la comprensió, l'expressió, l'organització, planificació, memòria, integració hemisfèrica cerebral i el benefici físic-emocional. Hem aprés a mode personal moltíssim que ben segur que utilitzarem dia a dia aquestos exercicis per afavorir el nostre benestar i ens hem compromés a portar-lo a terme a dins de l'aula per afavorir al nostre alumnat.
Per acabar dir que per a mi Àngels ha sigut un regal, que m'ha obert les portes a un món totalment desconegut i que a partir d'ara formarà part de la meva vida.
Us animo a tots els meus seguidors almenys a conèixer e investigar un poc d'aquesta eina tan afavoridora i a la vegada tan desconeguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada