11 de maig del 2010

PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Els darrers protagonistas han sigut Bruno, Alba i Carla.
Bruno ens va portar una gran sorpresa, van vindre els seus pares i van dur a la porta de l'escola una gran màquina transportadora de troncs. El seu pare ens va explicar el seu funcionament i ens va deixar pujar a la màquina.
A la setmana següent van vindre els papàs d'Alba i també ens van portar una sorpresa un poquet més gran com la seua família tenen una empresa d'autocars , van dur fins la porta de l'escola un gran autocar. Vam pujar dins, vam seure al seient del conductor, vam cantar pel micro i vam entrar dins del portaequipatges que és enorme.
I aquesta setmana han vingut els papàs de Carla i com el papà de Carla treballa a l'ajuntament ens ha ensenyat un llibre molt gran i diferent , mai havíem vist un llibre així de gran. Ens ha explicat que és un llibre anomenat de registre cívil, on els nostres pares quan vam nàixer van anar a enregistrar-nos a l'ajuntament i van escriure el nostre nom al llibre. Com nosaltres ja reconeixem el nostre nom en majúscules hem vist que tots els nostres noms estaven en el llibre i a més en el mateix ordre que la nostra llista d'aniversari. També hem buscat els noms dels nostres germans. Ens ho hem passat molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada