25 d’abril del 2010

DIA DEL LLIBRE


Divendres passat vam celebrar el dia del llibre. Durant tot el dia vam fer nombroses activitats.
Al matí vam fer una rosa. La rosa la vam fer en foam de color roig, un pal i darrere vam enganxar un iman per poder posar-la a la nevera de la nostra casa.
Després del patí va vindre el drac de Sant Jordi amb una gran sorpresa , ens va regalar un llibre per cada xiquet i xiqueta, i a més era un dels nostres contes preferits " En Patufet".

A la vesprada ens vam dirigir a la " Fira del llibre usat" . Aquest any el dia del llibre tenia preparada una novetat , intercanvi de llibres usats. Ens vam dirigir tots al rebedor de Primària i vam agafar un llibre de la fira per la nostra casa. Quan vam arribar a classe cada xiquet i xiqueta va explicar quin conte havia agafat.
I per acabar a les 16:15 al porxo de l'escola es feia entrega dels premis del concurs de dibuix i redacció del dia del llibre, donats per L'AMPA de l'escola , director de la Ruralcaixa, representants de l'ajuntament de Vilafranca i director de l'escola, tots ells d' entitats que participen en la donació de diners per comprar els llibres que reparteix el drac a cada xiquet i xiqueta de l'escola.

1 comentari:

  1. Hola! Enhorabuena por tu blog, te he dejado un regalito en el blog sabios chiquititos. Espero que te guste

    ResponElimina