26 de novembre del 2014

PLÀSTICA AMB CONFETI

El confeti és un material que el poden utilitzar per fer moltes coses dins de l'aula.Aquesta volta hem posat molta,molta cola en una cartolina negra, hem fet un dibuix amb ella i després hem posat molt confeti damunt. Quan hem aixecat la cartolina ens ha quedat amb volum el dibuix que havíem fet.



JUGUEM AMB LA PINTURA

Aquesta activitat és un èxit, ja que hem utilitzat el globus d'un mode diferent. Hem sucat els globus en pintura i els hem estampat en un full gran


23 de novembre del 2014

JOC NOU: PRODUCTE CARTESIÀ

La mestra de suport Mar, ens ha ensenyat a jugar aquest joc que es requereix de molta concentració per poder posar cada peça al seu lloc, al principi ens costava un poc però hem acabat gaudint del joc. Ara ja sabem jugar nosaltres a soles.

16 de novembre del 2014

ELS ELEFANTS MENGEN CACAUETS

El nostre company Lucas ens ha portat una informació molt important, els elefants mengen cacauets, per això hem menjat cacauets com els elefants, però amb una gran diferència, nosaltres no ens hem menjat la corfa.

10 de novembre del 2014

RACÓ DE LES PISSARRES I EL GUIX

Aquest material és nou d'aquest curs, es tracta d'unes pissarres amb grafismes i dibuixos atractius que han de repasar amb guix de colors. Els agrada molt però allò més divertit és borrar-les i netejar-les i passar-les a un company
nou. Tenim moltes responsabilitats ja que anem a la classe de 4 anys i ja no som tant xicotets!!!!

6 de novembre del 2014

HALLOWEEN

Amb motiu de la festa de halloween de la nostra escola hem fet un fantasma molt aterrador, també hem visitat el passadís de l'escola i els grans ens han fet una visiteta.




5 de novembre del 2014

MANUALITAT "ELEFANT AMB PAPER"

Aquesta manualitat d'un elefant l'hem fet amb tisores  i paper. Hem fet un simpàtic elefant amb paper i ens l'hem emportat a la nostra casa.

3 de novembre del 2014

FEM PANELLETS

Amb motiu de la festa de tots Sants hem fet panellets. Els ingredients d'questa recepta tan fàcil i a la vegada tan deliciosa són: Moniato, sucre glaç i farina d'atmela.