31 d’octubre de 2013

MÚSICA I PAPER

Hem treballat amb el paper de diàri i la música.Primer hem fet tires de paper curtes i llargues i després hem esguinçat paper, aquesta activitat és molt important per treballar la psicomotricitat fina , ja que als xiquets de 3 anys els costa molt.
Els hem dit que els papers eren gotes d'aigua, després hem anat a l'estora i a ritme de la música hem jugat amb els papers.Si la música sonava fluixeta els llançavem a poc  a poc quan la música sonava més forta els llançavem alts. Ens ho hem passat genial.29 d’octubre de 2013

TAPS PER A CARMEN

Carmen una xiqueta de Borriol necessita taps per a un carro adaptat a les seves necessitats,tota l'escola de Vilafranca està implicada i tots els xiquets estan portant taps per aquesta bona causa. Esperem Carmen de tot cor que recollisques molts taps i et puguem ajudar moltíssim. Molts besets i molta sort de part de tots els xiquets, xiquetes i mestres de l'escola.
25 d’octubre de 2013

PINTURA AMB PINZELL

Hem fet aquestes flors i abelles amb pintura i pinzell. Ben segur que us agrada molt, perquè nosaltres ens ho hem passat genial.


21 d’octubre de 2013

EL NOSTRE PATI

Al pati ens ho passem genial, tenim cubs, pilotes, tobogan, aros, camions... us deixe unes fotografies d'alguns moments del pati.
MANIPULEM I JUGUEM AMB L'ESPUMA

Hem jugat amb l'espuma d'afaitar ens ho hem passat genial, al principi cap xiquet volia tocar l'espuma, però després han acabat fins al cap. Mireu que bé ens ho hem passat. Segur que un altre dia repetirem.
f
19 d’octubre de 2013

JUGUEM AMB PAPER

Una activitat per fomentar la psicomotricitat fina es esguinçar paper, per això hem ornat la nostra paperera.
També hem presentat la cola, Ens ho hem passat genial.16 d’octubre de 2013

EL GALL I LA GALLINA

Un altra cançó que cantem cada dia és la cançó del gall i la gallina.
Ens posem en parelletes , un és gallina i està dormint i l'altre és gall i li dona un beset a la gallina.
Els encanta fer aquesta xicoteta dramatització.

NOU RACÓ: EL RACÓ DEL TACTE

Tenim nou racó, hem comprat diferents tipus de menjar com; arròs, fessols, cigrons, sucre i  pasta.
Cada xiquet tenia una safata amb un material diferent i al mig de la taula diferents estris  per manipular el menjar amb tot el material. Ens ho hem passat genial. Cada 6 o 7 minuts havíem de canviar de material per manipular un diferent. Crec que aquest racó serà un gran èxit durant tot el trimestre.


12 d’octubre de 2013

PSICOMOTRICITAT

Buscant ,buscant per la xarxa he trobat aquesta fantàstica pàgina per fer psicomotricitat infantil, espero que us agrade, perquè jo ben segur que li faig ús.

8 d’octubre de 2013

EIXIDA DE LA TARDOR

Ahir vam anar d'excursió al parc Bonavista, ens ho vam passar molt bé , vam recollir fulles seques i van gaudir dos horetes de la natura del nostre poble.


5 d’octubre de 2013

RELAXACIÓ

Amb aquesta cançó tan dolceta anomenada Bona nit Blanca roseta  fem la relaxació quan entrem del pati.
Aquesta cançó hem porta molts records a mode personal dels meus començaments com a mestra a l'illa d'Eivissa per això m'agrada tant recordar-la i utilitzar-la sempre per la relaxació dels xiquets de 3 anys.


4 d’octubre de 2013

PINTURA NOVA

Aquest material és nou d'aquest curs no l'havíem tingut mai, es tracta d'unes botelles amb pintura i esponga. Hem preparat una cartellera per al nostre plafó del projecte anem a l'escola.
.

1 d’octubre de 2013

PERIODE ADAPTACIÓ

Aquests dies presentem el material poc a poc, amb aquestes fotografies podeu veure algunes de les coses que hem fet aquestos dies.
Hem pintat amb pintura de dits el color de la nostra taula. És el primer dia que fem pintura de dits , ens ho hem passat genial.