29 de maig de 2013

EXCURSIÓ DE FI DE CURS

La nostra excursió de fi de curs és a Castelló.
Primerament visitarem el parc de bombers de Castelló, ja que la classe de 3 i 4 anys estan estudiant els bombers i la classe de 5 anys treballen els oficis.
Després anirem al parc de jocs Indiana Bill, segur que ens ho passem genial.

27 de maig de 2013

UNA GRAN SORPRESA AL PATI

Al pati de l'escola hem rebut una gran sorpresa, ens hem trobat amb una supercaseta de fusta. Agrair a l'AMPA de la nostra escola que ens ha regalat aquesta fantàstica caseta, us assegurem que anem a gaudir-la moltíssim , segur que jugarem a fer joc simbòlic amb ella. Moltes gràcies de part dels 60 xiquets i xiquetes i mestres d'infantil.


22 de maig de 2013

PLÀSTICA AMB SILUETES

A la classe de 5 anys hem treballat amb les siluetes, cada xiquet ha agafat tres plantilles i ha fet els dibuixos amb pintura de colors. És un material que els agrada moltíssim.


18 de maig de 2013

SOM CIENTÍFICS, ES DISSOLDRA??

L'experiment que hem fet ha sigut treballar la dissolució de productes amb aigua: Els productes que hem treballat han sigut: la sal, l'arròs, el colorant alimentari, la farina, l'oli  i el cola-cao.
Previament hem tingut que explicar que volia dir la paraula dissoldre i per això hem posat sal i hem vist que ha passat, seguidament hem posat l'arròs i hem vist clarament la diferència , després hem jugat igual que l'altre dia hem fet hipòtesis i hem comprovat que ha passat.


14 de maig de 2013

INFORMÀTICA 3 ANYS

Cada divendres fem informàtica amb els xiquets de la classe de 3 anys . Juguem amb clic i jocs d'iniciació del maneig del ratoli. Un dels jocs que més els agrada és: El conejo Lector.

TALLER DE PSICOMOTRICITAT

Sempre que acabem el nostre taller de psicomotricitat fem relaxació. Posem música molt tranquil·la i amb les teles ens fem un llit. La mestra ens fa cosinogues amb una gran tela per la cara. És molt divertit i a la vegada relaxat, perquè després de jugar tant amb els materials de psicomotricitat necessitem relaxar-nos .

10 de maig de 2013

SÓM CIENTÍFICS: SURE O NO SURE?

A la classe de 5 anys una volta a la setmana ens anem a convertir amb científics i anem a fer experiments. El primer experiment que hem fet ha sigut comprovar quins objectes suren o no suren.
La sessió ha estat molt divertida cada xiquet havia de fer una hipòtesis de allò que passaria i després tots junts hem comprovat la solució.
Hem omplit una safata d'aigua i hem posat dins una botella de plàstic plena i d'altra buida, un tros de paper de periòdic, una fulla d'arbre, una moneda.  Cada xiquet anotava les seves hipòtesis i comprovacions en el full següent.6 de maig de 2013

POESIA

He trobat a la xarxa aquesta pàgina de poesies, si aneu a la part de d'alt on diu infants teniu totes les poesies classificades per  temàtiques. En moltes d'elles hi ha propostes didàctiques.