30 de setembre de 2012

FANTÀSTIC RECOPILATORI DE APPS EDUCATIVES

Ací teniu el projecte d'un grup de mestres que s'han dedicat a recopilar aplicacions per a mòbils i tablets, molts d'ells amics i coneguts. Crec que han fet un gran treball recopilant totes aquestes apps. És un recurs molt útil ja que les tablets i mòbils estan entrant a les nostres vides i veíem que tenen un bon ús educatiu.
BannerMeGustaGuappis
D'altra banda també he trobat el EDUCAPPS EN EL COLE una altre gran recopilatori d' aplicacions classificades per nivells educatius.

GRÀCIES a tots els creadors d'aquestes pàgines em sembla un recopilatori fantàstic .

26 de setembre de 2012

AUTISME

Una bona amiga em va passar aquest video sobre l'autisme, la veritat es que et fa reflexionar .

24 de setembre de 2012

21 de setembre de 2012

CONTE: UN BARRET AL MIG DEL BOSC

Aquest és el conte que estem treballant aquesta setmana a la classe de 3 anys. Tots el dies després del pati contem el fantàstic conte de Dolors Todolí,una professora d´ E.Infantil escriptora i il.lustradora de contes. Un barret màgic arriba a la nostra classe i cada dia de la setmana surt una sorpresa del seu interior, un barret de bruixa, una maduixa... que sortirà demà... Ací us deixe la imatge del conte i vol recomane a tots i totes.

17 de setembre de 2012

TDH , UN TOC D'ATENCIÓ

El passat diumenge al programa 30 minuts de la televisió catalana, van emetre un documental del TDH.
Un reportatge d'un problema que pateix el 5 % de la població  i que ens trobem a les aules i té de vegades un dudos  diagnòstic.

11 de setembre de 2012

PEP A PIG

Ací us deixe un enllaç molt atractiu d'uns dels dibuixos animats que més èxit tenen entre els xiquets i xiquets de 3 i 4 anys. Es tracta d'una família de porquets anomenats Pep a Pig.

6 de setembre de 2012

BENVINGUTS A L'ESCOLA

Comencem un nou curs, nous xiquets i xiquetes i altres que ja passen de curs, és emocionant veure les caretes dels xiquets al llarg de tot el matí, hi ha mil coses que contar a la mestra i d'altres als companys als quals no hem vist en tot l'estiu.
Un cúmul de novetats , nova perxa, nova bata, nova aula , noves joguines i racons diferents,,,, ben segur que avui serà un dia important i dilluns ja estarem tots incorporats a la nova rutina que es desenvoluparà al llarg de tot el curs.
Passeu xiquets i xiquetes de Vilafranca que tot està preparat i benvinguts al curs 2012-2013.

BENVINGUTS A L'ESCOLA!!!!!!