Aquesta setmana el protagonista del llibre viatger ha sigut Biel. Biel ens ha portat informació del sucre.
Ens ha explicat que és d'origen vegetal, el trobem a la remolatxa i a la canya de sucre. Ve de la Xina i Bengala. És dolç i amb ell podem fer mils de postres.
Les xuxes i caramels tenen molt de sucre i també el cotó que venen a les fires.
Ens ha portat per tastar sucre cremat, que cap de nosaltres l'havíem tastat i ens ha agradat moltíssim.I finalment l'hem compartit amb la classe de 3 i de 4 anys.
Mm! Us heu posat les botes amb tant de sucre, eh? Quin treball més interessant que esteu fent, estic segur que estan aprenent moltíssim.
ResponEliminaUna abraçada ensucrada!
Hola Cris!!!
ResponEliminaEstic seguint aquest treball que esteu fent i m'agrada molt! Segur que aprendreu moltes coses i queda super xulo.
Besets des de Forcall