28 de setembre del 2014

II CURS DE BAPNE

Aquest cap de setmana hem tornat a fer un segon curs de la metodogia BAPNE. Nous balls, noves nocions teòriques i nous companys i amics per sempre. Gràcies a tots i especialment a Mjesus la mestra de música que ha fet possible que Javier Romero vinga al nostre poble.



Fantàstic curs a Vilafranca impartit pel creador Javier Romero del MÉTODO BAPNE.

Un cap de setmana intens jugant amb el nostre cos i la percussió que podem fer amb ell, amb un grup de 40 persones, mestres i estudiants els quals hem gaudit de noves sensacions i hem activat al 100% el nostre cervell. Us deixe i recomone que li pegueu una miradeta a la seva pàgina web.

Ara disposem d'un gran recurs i gran ventall de jocs que segur que fem servir com a nivell personal i segur que fem gaudir als nostres alumnes amb algun joc o ball dels que ens ha ensenyat.

Ací teniu un video del youtube on podeu veure clarament la tipologia d'activitats que vam fer amb ell. Es tracta de potenciar i activar al màxim el nostre cervell, jugant amb jocs on impliquen moviment, llenguatge, molta atenció,  desenvolupar la lateralitat.... a mode personal dir que els dos dies del curs acabes amb una sensació d'estar al·lerta,  amb una gran energia... i és normal ja que tots els jocs estan justificats amb treballar totes les parts del nostre cervell.
Des d'ací agrair a Javier Romero per voler pujar al nostre xicotet poble i fer-nos descobrir el seu mètode,  ben segur que ens tornem a veure  per continuar aprenent d'aquest nou mètode.

23 de setembre del 2014

UNA VISITA MOLT ESPECIAL

Mireu quina sorpresa ens ha portat Andreu, dos ànecs que es va comprar a la fira de Morella i ens els ha volgut presentar. Els hem tocat i els hem donat a menjar, i mireu que llestos que són que s'han posat damunt del número 2.




19 de setembre del 2014

ORNEM LA NOSTRA CLASSE

Estem passant per unes vesprades de moltes tempestes, molt típiques al nostre poble, per això hem decidit fer uns núvols molt divertits. Mireu que vidrieres més divertides hem fet. La nostra pluja és alegre i de molts colors. Segur que prompte sortiran bolets a la nostra classe.

16 de setembre del 2014

JA ESTEM A LA CLASSE DE 4 ANYS

La classe de 4 anys dona la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes de Vilafranca. Ja estem en marxa, nous espais, nous racons , nou material i nous especialistes. Segur que ens ho passarem de meravella.