27 de desembre del 2013

ORNAMENTS DE NADAL

Els treballs que hem fet a la classe individualment són: un arbre per la nostra vidriera, estampació d'esponges amb motius nadalencs, una bola de pare Noel per a la porta d'entrada a l'escola i hem fet amb diferents tècniques plàstiques als tres reis mags: aquarel·les, ceres i gomets i retoladors i cotó.

23 de desembre del 2013

NOU PROJECTE: LA MÚSICA

Després dels Nadals començarem el nou projecte de LA MÚSICA .
La classe de 3 anys ens aventurem en un nou projecte , La Música, per això necessitem ajuda de tots vosaltres espere rebre informació i després poder compartir amb tots vosaltres totes les activitats que anem a fer.
Gràcies a tots i a totes, ben segur que serà un projecte fantàstic.

L'ARBRE DE LA NOSTRA ESCOLA

Ens hem despedit de l'arbre de la nostra escola, ja que l'hem donat a l'ajuntament per a que el fique al mig de la plaça aquestos nadals. Després hem anat a veure les arrels de l'arbre i el tronc que han quedat al seu lloc.Entre tots hem comptat els anells i hem vist que aquest arbre tenie 28 anys.





16 de desembre del 2013

CURS: MÈTODE BAPNE, Javier Romero




Fantàstic curs a Vilafranca impartit pel creador Javier Romero del MÉTODO BAPNE.

Un cap de setmana intens jugant amb el nostre cos i la percussió que podem fer amb ell, amb un grup de 28 persones, mestres i estudiants els quals hem gaudit de noves sensacions i hem activat al 100% el nostre cervell. Us deixe i recomone que li pegueu una miradeta a la seva pàgina web.

Ara disposem d'un gran recurs i gran ventall de jocs que segur que fem servir com a nivell personal i segur que fem gaudir als nostres alumnes amb algun joc o ball dels que ens ha ensenyat.

Ací teniu un video del youtube on podeu veure clarament la tipologia d'activitats que vam fer amb ell. Es tracta de potenciar i activar al màxim el nostre cervell, jugant amb jocs on impliquen moviment, llenguatge, molta atenció,  desenvolupar la lateralitat.... a mode personal dir que els dos dies del curs acabes amb una sensació d'estar al·lerta,  amb una gran energia... i és normal ja que tots els jocs estan justificats amb treballar totes les parts del nostre cervell.
Des d'ací agrair a Javier Romero per voler pujar al nostre xicotet poble i fer-nos descobrir el seu mètode,  ben segur que ens tornem a veure  per continuar aprenent d'aquest nou mètode.

9 de desembre del 2013

EXPERIMENTEM AMB ELS OUS

L'activitat que hem fet aquesta setmana com a cloenda del projecte dels animals ha segut jugar amb els ous.
Hem dut dos dotzenes d'ous a l'escola i la primera pregunta que els hem fet ha segut la següent:
Qué hi ha dins de d'aquest ou?
La veritat que les respostes han estat molt encertades, pollets o una cosa de color groc i blanc. Teniem la classe dividida.
Aleshores ara la següent qüestió que els hem fet ha segut aquesta:
 Com podem saber que hi ha ací dins?
Ràpidament han contestat; trencant-los, obrint-los .-......
Mireu amb aquestes fotos el resultat, però atenció que també hi havia cinc ous durs amagats.....



 


Després hem anat a la cuina i la cuinera Amparo ens ha fet ous ferrats i truites per compartir. Estava tot boníssim fins i tot xiquets que no havíen tastat mai els ha agradat.



4 de desembre del 2013

LES CABRETES DE PAU

Aquesta setmana hem tingut una gran sorpresa a la classe, bueno millor dit , tres sorpreses . Com a cloenda del nostre projecte dels animals el papà de Pau ens ha portat tres cabretes xicotetes a la nostra classe, les hem cuidat , els hem donat el biberó i les hem presentat als companys de 4 i 5 anys. Ens ho hem passat genial, les cabretes anaven lliures per la nostra classe , dos eren molt molt mogudes i ens perseguien però hi havia una que s'amagava baix de les taules, fins i tot una s'ha fet pipí a l'estora, jajjaaaa.....
Ací teniu un recull de les millors fotos.









1 de desembre del 2013

JOC DE LES PILOTES

Un joc estrella a la nostra classe és el joc de les pilotes de colors. Juguem al nostre corralet amb moltíssimes pilotes de colors. Ens ho passem genial.