27 de setembre del 2013

CANTEM I BALLEM

Cada dia cantem i ballem , però us deixo la cançó estrella d'aquests primers dies de periode d'adaptació. es tracta de la cançó de "Un gat tenia una puça", cantada per Paco Muñoz.
Cada matí em diuen : titina, titina avui ballarem la cançó del gat i la puça. I com no cada dia ballem aquesta fantàstica cançó.

25 de setembre del 2013

TITELLA DE PEPA PIG

Hem fet la presentació dels retoladors grossos, i quina millor manera que pintar a un dels dibuixos que triomfen en la televisió, es tracta de Pepa Pig i George Pig. Hem ensenyat als xiquets de 3 anys a tapar els retoladors, a guardar-los al seu lloc i a tenir cura a l'hora de pintar ja que embruten un poquet.
Després amb aquest dibuix hem fet per cada xiquet una titella per la seva casa amb un pal de gelat.



21 de setembre del 2013

CURS DE BRAIN GYM

Aquesta setmana hem fet a l'escola sens dubte, i m'atrevisc a dir , el millor curset de la meva vida com a docent. Hem tingut el gust de tindre a la nostra escola  la Presidenta de l'associació d'instructors i practicants de Brain Gym d'Espanya, Àngels Xena.

El curs concretament porta per títol "kinesiologia pels aprenentatges".
A mode de resum dir que concretament hem treballat BRAIN GYM  que és una rama de la kinesionologia destinada a potenciar les habilitats d'aprenentatge innates de la persona a través de moviments i de les seves relacions amb els patrons d'aprenentatge de tot el cervell. La qual va ser creada per Dr Paul Dennison de California.
Consisteix amb una sèrie d'exercicis d'estimulació cerebral, els quals hem  aprés a fer amb Àngels , ella ens ha guiat per poder coneixer-los, experimentar-los i coneixer moltes de les possibilitats que té el nostre cos i que desconeixiem.
Està comprovat que treballar BRAIN GYM amb xiquets té molts beneficis ja que millora la comprensió, l'expressió, l'organització, planificació, memòria, integració hemisfèrica cerebral i el benefici físic-emocional. Hem aprés a mode personal moltíssim que ben segur que utilitzarem dia a dia aquestos exercicis per afavorir el nostre benestar i ens hem compromés a portar-lo a terme a dins de l'aula per afavorir al nostre alumnat.
Per acabar dir que per a mi Àngels ha sigut un regal, que m'ha obert les portes a un món totalment desconegut i que a partir d'ara formarà part de la meva vida.
Us animo a tots els meus seguidors almenys a conèixer e investigar un poc d'aquesta eina tan afavoridora i a la vegada tan desconeguda.

19 de setembre del 2013

PERIODE ADAPTACIÓ

Noves rutines, esmorzem , cantem , ballem i juguem als racons. Aquesta setmana fem moltes cosetes, amb els xiquets de 3 anys hem de canviar constanment d'activitats, per això aquests primers dies fem moltes activitats.



11 de setembre del 2013

BENVINGUTS A L'ESCOLA.

Aquestos són els primers protagonistes de la classe de 3 anys. Us deixe unes fotos dels peques. La veritat que el periode d'adaptació no és molt dur a la nostra escola ja que els xiquets es coneixen tots de la mateixa i única guarderia.


2 de setembre del 2013

BENVINGUTS A L'ESCOLA

Ja estem ací, les classes preparades i tots els xiquets amb ganes de começar.
Aquest any el racó de Titina estarà protagonitzat pels xiquets i xiquetes de 3 anys. Comencem amb moltes ganes i amb molta il·lusió espero gaudir i aprendre moltes coses amb aquests nou grup.
Per això per començar us vaig a deixar una cançó que he conegut aquestes vacances. Li la dedique a tota la gent  meravellosa que he conegut del País Vasc aquest estiu i ben segur que us agrada molt.
No pots parar de ballar i es molt "engaxadisa".