24 de juny de 2011

MOLTA SORT , AINA!!!


Ja hem acabat el curs ara tots de vacances i a gaudir de l'estiu. Però també són dies d'acomiadaments, ja que Aina la nostra mestra de suport ja no estarà amb nosaltres el curs següent, avui ens hem acomiadat d'ella amb una gran abraçada. Molta sort i mai t'oblidarem i esperem que tu tampoc ens oblides.
Molta sort i fins sempre.

22 de juny de 2011

FITXES PROJECTE DELS CAVALLS

Ja hem acabat el projecte dels cavalls. Ací teniu les fitxes.

15 de juny de 2011

DORA L'EXPLORADORA ...Ja hem acabat l'activitat de Dora l'exploradora.
Hem fet el nostre llibre per la nostra casa , així hem pogut explicar als nostres pares totes les coses que hem aprés del món i tots els mitjans de transport amb els quals hem viatjat.
A la nostra classe ja hem pogut acabar el plafó de Dora , el qual el deixarem pel curs següent per gaudir d'aquestes imatgens i no oblidar-les.

8 de juny de 2011

DORA L'EXPLORADORA VIATJA FINS ARGENTINA

Hem acabat la volta al món amb Jimena. Jimena ho tenia molt clar volia dur informació de Argentina ja que els seus pares havien estat allí.
Jimena ens ha explicat que Argentina hi ha el glaciar el Perito Moreno, hi ha pingüins i balenes, unes cascades molt grans anomenades de "Iguazú" , viu Patito Feo i ballen el tango.


Hem vist al youtube un tango i ràpidament hem fet parelles i hem ballat tots el tango.7 de juny de 2011

TALLER EL COLLAGEJa hem acabat el nostre taller del collage, aquesta activitats l'hem fet en dues sessions. Cada xiquet havia de confeccionar la seva botiga. Botiga de roba, papereria o jogueteria. Una volta elegit , cada xiquet-a havia de buscar en revistes , tallar i enganxar-lo a un full gran dinA3.
Després vam posar el títol de la tenda, la nostra foto i finalment vam ornar de colors.
Mireu que bé ens ha quedat

PROJECTE ELS CAVALLS

Us deixe un video de Berni , un òs molt divertit, que munta a cavall.
Per cert podeu entrar al youtube que estan penjats tots els videos de Berni i els esports.

3 de juny de 2011

DORA L'EXPLORADORA VIATJA A NIGERIA

El dit de Maite després de pegar moltes voltes ha parat a un país anomenat Nigeria.
Maite ens ha explicat que allí el color de la pell de les persones és negre, que fa molta calor, que és un país que està a l'Àfrica i que la capital Abuja.
Després hem vist per interntet un video d'un ball Nigeria on hem rigut moltíssim.

2 de juny de 2011

LA PRIMA DE CASTELLFORT


El passat cap de setmana al poble dels avis de Luna, Castellfort ,van pastar la prima per Santa Quitèria. Així que Luna ens va portar a l'escola una prima i ens la vam menjar tots per esmorzar. La veritat és que estava boníssima i duríssima, ja ens ho havia advertit Luna que era molt difícil partir-la.
Vam poder ampliar el nostre vocabulari ja que ningú sabia que volia dir la paraula "Prima", i la vam comparar amb el significat de prima en castellà.

1 de juny de 2011

PROJECTE ELS CAVALLSMireu quin joc ens ha portat Biel a l'escola. Es tracta d'un ase molt divertit,Tozudo, cada xiquet té un objecte el qual ha de posar amb molt de compte, perquè ha voltes s'enfada i ens ho llança tot al terra.
Ens ho hem passat "bomba".