20 d’abril del 2011

VISITA DE JOSEP VICÓ



Avui hem tingut una gran sorpresa ha vingut a la nostra escola Josep Vicó l'il·lustrador del conte que ens va regalar el drac de Sant Jordi.
Ens ha contat dos contes i ens ha fet molts dibuixos a la pissarra.
Us convide ha conéixer el seu blog: JOSEP VICO

TEATRE D'ANGLÉS

Tots els anys el nostre mestre d'anglés contracta un obra de teatre per a tota l'escola. Aquest any porta per títol "La volta al món en 80 dies" i com ja sabem moltes paraules amb anglés ens ho he passat molt bé.
Els actors han tret a voluntaris a l'escenari i també ens han fet participar a tots ballant una cançó i dansa índia molt divertida.

CONCURS DE DIBUIX DE SANT JORDI

Com tots els anys per celebrar el dia del llibre fem un concurs de dibuix en educació infantil i un concurs de redacció en primària.
Aquest any la temàtica estava realcionada amb l'autor valencià Enric Valor. Tots els xiquets d'infantil havien de fer un dibuix de la rondalla valenciana "El mig pollastre"
Des d'ací anem a donar-li l'enhorabona a Jimena per guanyar el concurs de la nostra classe i a la segona finalista Rebeca . Moltes felicitats.

19 d’abril del 2011

MONA DE PASQUA

Com tots els anys fem la nostra mona de Pasqua.
Hem dut a l'escola un ou dur i un davantal i hem fet de cuiners tot el matí.
Una volta fet el nostre peix ens hem dirigit fins al forn per posar els confits i el sucre. A la vesprada després d'escriure la nostra recepta hem anat al forn a recollir la nostra mona.
Mireu que bones ens han quedat:


18 d’abril del 2011

NOU PROJECTE : ELS CAVALLS

Ja tenim nou projecte de treball, després d'uns quants dies deliberant(avions, volcans, gats ,indis, banderes...)hem fet votacions i han guanyat els cavalls.
Durant aquestes Pasqües buscarem informació i després de les vacances començarem a estudiar els cavalls. Esperem apendre moltes coses.

14 d’abril del 2011

FITXES DEL POL NORD

Ja hem acabat el pol nord, ací us deixe moltes de les fitxes que han fet els xiquets de la classe. La veritat és que hem aprés moltíssimes coses.

12 d’abril del 2011

TALLER PLÀSTICA.COLLAGE

Com tots els dimarts fem taller de plàstica (collage) amb la mestra de suport.
Avui hem treballat les parts de la cara amb el menjar.
Hem fet el fons amb plastilina, els elements de la cara amb pasta, pipes i café i els cabells amb llana. Mireu que bé ens ha quedat.

7 d’abril del 2011

DORA L'EXPLORADORA VIATJA A.....

Jesús ha viatjat amb Dora l'exploradora a Itàlia, també ho tenia molt clar ell volia dur informació d'aquest país. Ens ha explicat moltes coses; el seu idioma és l'italià, hi ha una ciutat que es diu Venecia que al carrer hi ha aigua, una torre que està inclinada anomenada torre de Pisa, la capital es diu Roma i als italians els encanta la pizza i la pasta com a nosaltres.

5 d’abril del 2011

DIA DE L'ARBRE


Ja hem plantat els nostres arbres, després d'un mes esperant un dia amb bona temperatura , avui després del pati hem sortit al nostre pati i hem sembrat tres arbres .
Ens hem repartit la feina uns agafaen la terra en pales i poals , altres la posaven al test i els altres han regat els pinets.
La veritat que ens hem embrutat un poc però ens ho hem passat molt bé. Ara cada dia els haurem de cuidar i regar. Esperem que es facin molt grans

4 d’abril del 2011

IGLÚ

La plàstica ens agrada moltíssim i feia temps que no pintàvem amb rodet.
Hem fet el nostre propi pol nord, per això en rodet hem pintat un gran mural de color blau, després cadascú de nosaltres hem fet el nostre propi iglú i l'hem enganxat al mural.