29 d’octubre del 2010

FELIÇ HALLOWEEN


Avui amb el mestre d'anglès hem celebrat la festa de Halloween, hem anat d'excursió per l'escola dels grans i hem vist un passadis ambientat amb aquesta festa. No ens ha espantat gens, hem rigut molt i ens ho hem passat molt bé.

26 d’octubre del 2010

EIXIDA DE LA TARDOR



Divendres passat vam fer l'excursió de la tardor. A les tres de la vesprada ens vam possar les jaquetes i amb una gran fila tot el cicle d'infantil ens vam anar al passeig de bona vista a recollir fulles seques , típiques d'aquesta estació.
Després vam jugar tots junts al parc.

LA COVA DE LA POR





Aquesta setmana hem inaugurat el nou racó de la por. Hem dut disfresses, animals i molts llibres i contes on ixen bruixes i llops.
Però allò que més ens ha agradat ha sigut la cova que ens ha portat Izan, així podem jugar allí dins. Mireu en aquestes fotos que bé ens ho passem.

22 d’octubre del 2010

TALLER DE PINTURA



Aquesta setmana hem començat els tallers a les vesprades.
Al taller de la pintura fem barreges i juguem amb els colors. La primera activitat va ser amb màgia i amb el roig i el groc ens va sortir el taronja.

20 d’octubre del 2010

NOU PROJECTE

Aquesta setmana hem començat un nou projecte de treball,després de varies converses a la nostra assemblea, van sortir més votat bruixes, llops i serps i vam decidir un poc entre tots estudiar coses que ens fan por i a la volta també són divertides. Així que el títol del projecte no el tenim molt clar , però hem començat a tractar el tema de la por, quines coses ens fan por. La primera tasca va ser escriure en un full amb l'ajuda de la nostra família quines coses ens fan por i la segona feina dur a l'escola informació per crear el nostre racó.
De moment la motivació és excel·lent, els xiquets i xiquetes han dut molts contes i avui hem contat un conte on surt una bruixa molt dolenta, al conte de Hansel i Grethel després l'hem vist a l'ordinador.
Hem raonat tots junts que als contes de bruixes dolentes les bruixes sempre perden i els bons sempre guanyen, també hem parlat que les bruixes dels contes són ficticies i no ens han de fer por.

19 d’octubre del 2010

CANÇÓ DE LES VOCALS

Mireu quina cançó més divertida hem trobat avui al youtube.
Ens ha agradat i hem ballat molt tot el matí.

14 d’octubre del 2010

EL COCO

Aquesta vesprada hem fet una activitat molt divertida, hem jugat amb el tacte, dins d'una capsa hem posat un coco i havíem d'esbrinar que hi havia dins de la capsa.
La veritat que era fàcil, tots han dit que era una pilota amb punxes, un xiquet ha dit que era un eriçò i dos xiquets un pilota de fils. He hagut de donar una pista i els he dit que era per menjar, però alguns nens no han volgut tonar a tocar-ho perquè han dit que els havia punxat.
Al final un xiquet ens ha dit que era un coco, ho tenia molt clar però els altres " erre que erre" és una pilota amb punxes.
Hem obert la capsa i evidentment era un coco, hem felicitat al xiquet que ho ha esbrinat i ràpidament hem ideat com el podíem obrir. Després de molts intents, la solució ha sigut eixir al pati i llançar-lo molt fort al terra.
Ràpidament s'ha obert i hem començat a repartir un poquet per cada xiquet.
Però hem tingut mala sort ja que el coco estava dolent i no hem pogut gaudir d'aquest sabor. Així que ens queda pendent tornar a portar un altre dia un coco i esperem que ara ens isca bo.

COCORIQUEC


Com podeu veure a la classe contem molts contes.
Aquest és el conte del petit cocorique, un xicotet pollet i la seua mare que tenen una aventura amb el gat Rabiós i un pastís. Recomane el conte que per cert aquest l'he agafat de la biblioteca del poble el teniu al vostre abast.

13 d’octubre del 2010

EL RACÓ DE LA PISSARRA

El racó de la pissarra és un altre nou racó de la classe de 4 anys. Tenim dos xiquets que van als ordinadors i dos xiquets que van a la pissarra. En aquest racó fomentem el dibuix lliure i creatiu.

6 d’octubre del 2010

CONTE: ¿A QUÉ SABE LA LUNA?

Aquesta vesprada hem treballat el conte ¿A qué sabe la luna?
L'hem contat a la pissarra amb titelles d'animals , l'hem vist per internet i després hem fet un dibuix lliure del conte.
Ens ha agradat moltíssim.

5 d’octubre del 2010

LES VOCALS


Hem presentat les cinc lletres que més es troben repetides als nostres noms.
Per això ahir a la vesprada les vam pintar en pintura i també vam veure un capítol de
les Magilletres a la tele del passadís.

RACÓ D'INFORMÀTICA


Hem estrenat nou racó , el racó d'informàtica, cada vesprada aniran dos xiquets aquest racó .
El nostre objectiu per aquest any és el maneig total del ratolí, i ben segur que ho aconseguirem perquè els agrada molt anar a l'ordinador